nedeľa 11. januára 2015

Január 2015

  1. Inzeráty - Práca a zamestnanie - Zahraničie - Práca
    inzeraty.sme.sk/praca-brigada-zamestnanie/zahranicie-praca
    Práca a brigády v zahraničí - Rakúsko Ponúkam - 10.január 2015. Ponuka práce v zahraničí. Hotely, Stavby, Farmy, Sklady a iné, Každým dňom nám pribúdajú ...
  2. Práca v Rakúsku - Inzeráty.SME.sk
    inzeraty.sme.sk/praca-brigada.../zahranicie-praca/praca-v-rakusku
    hladam pracu v Rakusku a nemecku Hľadám - 11.január 2015. Hladam ... 1,500 €, 10 x. Práca a brigády v zahraničí - Rakúsko Ponúkam - 10.január 2015.
  3. Práca Rakúsko | Práca v Rakúsku
    www.pracavrakusku.info/praca-v-rakusku/
    Rakúsko - ( 08.01.2015 ) Miesto práce Rakúsko Rakúsko Náplň práce - Vyhľadávanie ... Zaslané: January 11, 2015, 11:13 am ... Spoločnosť MyoFit s.r.o. poskytuje od roku 2010 komplexné služby v oblasti sprostredkovania práce v zahraničí.
  4. Najnovšie pracovné ponuky - Práca v zahraničí
    www.pracovne-ponuky.eu/kategoria.php?id=131
    Vlajka - praca-v-irsku ... Najnovšie pracovné ponuky v kategórii - Práca v zahraničí ..... Ponúkame nové voľné pozície pre OPATROVATEĽKY od januára 2015!
    ‎Rakúsko - ‎Anglicko - ‎Nemecko - ‎Nórsko
  5. Práca v zahraničí | inzercia PREDAJ.sk
    praca.predaj.sk › Práca, zamestnanie
    hľadať. Inzercia » Práca, zamestnanie » Práca v zahraničí ... Ponúkame nové voľné pozície pre OPATROVATEĽKY od januára 2015! Na výber je z širokej ...
  6. Ponúkam prácu - Inzercia - Slovaci.at
    www.slovaci.at/inzercia.html?search=pid&for%5Bpid%5D=Ponúkam...
    (Bafo)|bafobafosoft@gmail.com|06601658820 06604401071|11.01.2015 ... Miesto práce: Nemecko (AWO zdravotnícke zariadenie Mníchov) ... je ukončený opatrovateľský kurz/zdravotná škola alebo skusenosti s opatrovaním v zahraničí. ... Hladame zdravotnu sestru od januara do Viedne k pacientke s PEG sondou.
  7. Brigády a práca v zahraničí na portáli Brigada.sk - brigády ...
    www.brigada.sk/brigady-v-zahranici
    Hodnotenie: 4,3 - ‎22 hlasov
    najväčšia databáza a ponuka brigád a práce v zahraničí, vyhľadaj si svoju brigádu, ... Brigáda plavčíka v USA. Pridať k obľúbeným. Termín: 22.5.2015. Kde: USA.
  8. PROFESIA.SK - Ponuka práce - Opatrovanie v rodinách ...
    www.profesia.sk/praca/living-care/O1639363
    + Január 2015-Vianočné sviatky 24.-25. ... na sprostredkovanie práce v zahraničí, vydaného Ústredím úradu práce, sociálnych vecí a rodiny v Bratislave (č.
  9. Práca V Rakúsku,agentúra - Hagara Agency | Facebook
    https://sk-sk.facebook.com/HagaraAgency
    Ak sa chcete spojiť s používateľom Práca V Rakúsku,agentúra - Hagara Agency, zaregistrujte sa ešte dnes na ... Vážení obchodní priatelia, prajeme Vám do nového roku 2015 veľa zdravia, šťastia a pracovných ... 7 januára o 4:44 · Upravené

nedeľa 4. januára 2015

Práca v zahraničí bez znalosti jazyka v roku 2015 - nástup ineď


  1. Práca v Rakúsku - Rakúsko - Bez znalosti jazyka

    www.pracovne-ponuky.eu/praca-v-rakusku-bez-znalosti-jazyka.php
    Hladam 10 sikovnych ludi do nasej partie (aj muzov aj zeny) na pracu v sklade ako balic/balicka s nastupom ihned.Jedna sa o hotove vyrobky,ktore sa ukladaju ...
    ‎Práca v skladoch Rakúsko - ‎Začiatočník - ‎RAKÚSKO, vinobranie, zber ....

    Pracuj z domu...DOŽIVOTNÉ PROVÍZIE....38% PODIEL ZO ZISKU


  2. Najnovšie pracovné ponuky - Práca v zahraničí

    www.pracovne-ponuky.eu/kategoria.php?id=131
    Manualna praca bez znalosti jazykov v skladoch v Rakusku, praca pre mladych ..... OPATROVATELKY, ZDRAVOTNE SESTRY A ASISTENTKY Nástup IHNEĎ.
  3. PROFESIA.SK | Práca balič, výroba

    www.profesia.sk/praca/vyroba/balic/
    Prax a znalosť jazyka nie je podmienkou. Nástupy od ... Práca pri zbere paradajok a starostlivosť o rastliny v Holandsku. ... Operátor výroby - nástup Ihneď!
  4. Práca v zahraničí - Práce v zahraničí - Ponuka práce

    www.personnel.sk/ponuka-prace.php
    Pracovník pre balenie a vyskladňovanie v Británii (aj bez znalosti jazyka, vhodné pre ... Nástup do práce: Ihneď / Dohodou - nástupy sú priebežne každý týždeň.
  5. Práca v Rakúsku Ponuka, inzercia - Bazar.sk

    praca.bazar.sk › Práca › Práca v Rakúsku
    Nástup: 15.01.2015 Cyklus: 14 dní Nástupná odmena: EUR 48,00 v čistom netto. ... jazyk, to je podmienka, ubytovanie zabezpečené,,nástup po dohode ihneď.,, ... Podmienkou je znalosť nemeckého jazyka na komunikativnej (strednej) úrovni.
  6. Práca, pracovné ponuky, voľné pracovné miesta | Kariera.sk

    kariera.zoznam.sk/pracovne-ponuky/?...
    Najnovšie pracovné ponuky, voľné pracovné miesta, brigády a práca pre absolventov vo ... Zvárač - práca v Rakúsku - nástup IHNEĎ! ... Bez znalosti jazyka.
  7. Práca v zahraničí Práca v zahraničí (Holandsko) - Pracovník ...

    dkrs.sk/64/pozicia-detail/
    Krájanie, čistenie, umývanie, balenie, a pod. Práca je vhodná pre mužov. Nástupy IHNEĎ. Bez znalosti cudzieho jazyka. Aby ste sa mohli na pozície registrovať ...
  8. Mäsiari a pomocní pracovníci v Holandsku bez znalosti jazyka!

    agenturasuperjob.sk/?q=5&id=158
    Ponúka práce v zahraničí v týchto štátoch: Slovensko, Česká republika, Nemecko, Rakúsko, Holandsko, Írsko, Anglicko ! ... nástupy priebežne. 2. ... Mäsiari a pomocní pracovníci v Holandsku bez znalosti jazyka! - NÁSTUP IHNEĎ! ... rezanie, oddeľovanie mäsa od kosti, kože atď., čiže práca v mäsokombináte podľa potreby/.
  9. Inzeráty - Práca a zamestnanie - Zahraničie - Práca - Práca ...

    inzeraty.sme.sk/praca-brigada.../zahranicie-praca/praca-v-rakusku?o...
    Dobry den.hladam si pracu v hotely ako chyzna....v zahranici...jazyk neovladam....tel. ... Ponúkame voľné miesta pre kuchárov Miesto práce: Rakúsko Nástup: ihneď ... znalosti NJ, mam lepsie zaklady a neustale sa ucim, ovladam trochu srbsky.
  10. Bazár Práca v zahraničí - www.bazac.sk

    praca.bazac.sk › Práca
    Nástup(termín príletu) odchody každý týždeň / Jún/ Hlavné povinnosti: Hľadáme ... Termí n nástupu: ihneď • Druh pracovného pomeru: plný úväzok Náplň práce, ... Znalosť nemeckého jazyka – minimálne mierne pokročilá až aktívna znalosť ...
Join LottaRewards and earn online!